ITALI- Sh katërrohet grupi i t rafikut të d rogës, që sillte ko kainë nga Brazili në Itali.
Guardia di Finanza së bashku me Agjencinë Doganore, gjatë operacionit “Simba 2020”, kanë zbuluar 333 kilogramë k okainë të fshehur nën disa pllaka graniti.

D roga mbërriti në port e f shehur midis pllakave, dhe u pikas nga autoritetet e portit.
Menjëherë ata dërguan sinjalin tek GdF, e cila ndoqi gjithë ngarkesën e d rogës deri në destinacion për të zbuluar edhe ‘pritësit’ e saj.

Në p ranga kanë rënë katër persona, mes tyre edhe një shqiptar, identiteti i të cilëve nuk është bërë i ditur por vetëm inicialet e tyre.
Gjatë operacionit është a rrestuar: J.M.J me kombësi kroate, B. A. me kombësi shqiptare, P.B.L me kombësi braziliane dhe C.G., nga Italia.

Deri më tani është mësuar se d roga vinte nga Italia por nuk dihet ende d estinacioni i saj.
Mësohet se nëse l ënda na rkotike do të përfundonte në treg do të kapte vlerën e rreth 100 milion eurove.

Vidio ketu

Loading...

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here