Ndërkohë që të enjten bëhet testimi i dytë i tij dhe nëse rezulton negativ do të lejohet të largohet nga spitali nëse edhe në testimin e dytë rezulton negativ. Gjithsesi ai do të duhet të vetëizolohet për 14 ditë në banesë, sepse edhe gjatë kësaj periudhe ekziston mundësia e rikthimit të virusit.

TIRANË– Babai i pacientit ‘zero’ me koronavirus në Shqipëri, që është pikërisht pacienti i parë që po shërohet, mësohet se po debaton me stafin mjekësor. 54-vjeçari,, rezulton se ka kërkuar që të kthehet në shtëpinë e tij.

Ndërkohë që të enjten bëhet testimi i dytë i tij dhe nëse rezulton negativ do të lejohet të largohet nga spitali nëse edhe në testimin e dytë rezulton negativ. Gjithsesi ai do të duhet të vetëizolohet për 14 ditë në banesë, sepse edhe gjatë kësaj periudhe ekziston mundësia e rikthimit të virusit.

Por pavarësisht kësaj., pacienti këmbëngul që të rikthehet në banesë pa e kryer ende testin e dytë.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here