Kemi hyrë në vitin e ri 2020, dhe bebi i parë i këtij viti është një vajzë.

Ajo ka lindur në maternitetin “Mbretëresha Geraldinë”, në orën 00:01. Vogëlushja është pagëzuar me emrin Emel.

Kujtojmë se fëmija i parë i 2019-ës ishte një djalë. Ai u quaajt Elis.

Loading...

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here