Ndërkohë pas kaq muajsh, kur edhe policia i ktheu nga komisariati sendet personale të bashkëshortit të saj, 28-vjeçarja zbuloi se mes kartave të ID dhe sendeve të tjera zbuloi diçka mjaft të rëndësishme.
Ngjitur në qesen plastike të tejdukshme ishte ngjitur një letër e bardhë ku shkruhej edhe emri, Andreas T.

Ky emër, Andreas T, është pikërisht emri i v rasësit së bashkëshortit të saj. Sigurisht që ajo nuk e kishte kuptuar që në fillim, por e mësoi më vonë
Nëse kthehemi 5 muaj më parë, në 8 gusht të 2019 në orën 3 të mëngjesit, dy persona u përfshinë në një sh err me kamarierin Emrah K. bashkëshorti i ndjerë i 28-vjeçares.

Mes p ërleshjeve kamarieri turk u q ëllua 6 herë me p istoletë.
Nga g oditja në gj oks që pësoi babai i dy fëmijëve, Emrah K. v diq në vend.

Një ditë më vonë, SEK s ulmon shtëpinë e njërit prej v rasësve të d yshuar.
Por Andreas T., një shqiptar, ishte larguar shumë shpejt nga vend n gjarja.

Unë nuk kisha dëgjuar kurrë më parë atë emër nga policia.”-shprehet ajo.
28-vjeçarja është e bindur se shqiptari Andreas T është v rasësi i bashkëshortit të saj, por ajo ka edhe një pyetje për policinë: Nëse e dini emrin e djalit, pse nuk e kapni më në fund?

Në një pyetje që BILD ka bërë, policia s’ka preferuar ta komentonte çështjen, duke thënë se akoma nuk ka asnjë gj urmë nga autori i k rimit.

Loading...

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here