TIRANE- Pas de noncimit që erdhi pak ditë më parë në emisionin “Pa Gjurmë”, 10 muaj nga hu mbja e kontakteve me familjarët e 21-vje çarit Panjot Dolorezi, nga Londra, mbërrijnë foto ekskluzive që tregojnë transformimin e tij.

Pas publikimit të këtij lajmi reagime të shumta mbërritën në adresë të emisionit Pa gjurmë por edhe në Shqiptarja. com. Emigrantët shqiptarë zbuluan edhe vendndodhje e 21-vjecarit, Panajot Dolorez. Stafi i emisionit “Pa Gjurmë” dhe bashkëpunëtorët tanë në Angli nisën menjëherë verifikimin mbi vërtetësinë e këtyre informacioneve.

Loading...

Fotoja e shfaqur për herë të parë në emisionin ”Pa gjurmë” tregon gjendjen aktuale të të riut, i cili prej kohësh jetonte si end acak në rrugët e ‘British Museum’, në Londër .

I ndodhur në gjendje të mje rueshme, Panajoti mësohet se ka kohë që ka rënë pre e lëndëve nar ko tike, fakt për të cilin flasin dhe dëshmitë që erdhën në ”Pa gjurmë”.

21-vjeçari u largua nga shtëpia pas një zë nke të fortë me babanën e tij. Ai humbi kontaktet me familjarët më 14 Janar 2019.

Ai vazhdimisht kishte pasur debate me familjarët pasi kishte shprehur dëshirën për të jetuar i pavarur prej tyre.

Loading...

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here