Një tjetër deklaratë bo.mbë dhe shumë pesimiste ka ardhur nga Organizata Botërore e Shënderësisë në lidhje me pandeminë e kor.onaviru.sit.
“Më e ke.qja nuk ka ardhur akoma.

Më vjen keq ta them, por me këtë mjedis dhe me këto kushte, kemi fr.ikë nga më e ke.qja.

Një botë e ndarë ndihmon që ko.ronavi.rusi të përhapet.
Pandemia e ko.rona.viru.sit ështe ende larg nga fundi.

Normaliteti i ri është që do të bashkëjetojmë me vir.usin.
Në muajt e ardhshëm do të na duhet edhe më shumë rezistencë, durim dhe zemërgjerësi”, ishin fjalët e kreut të OBSH-së Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here