Ndodh ndonjëherë që dita më e lumtur e jetës të përfundojë si mos më keq.

Të tilla janë edhe rastet e këtyre dasmave.

Çiftet e të ftuarit në situata të sikletshme dhe gjithmonë një paparac që kap momentin perfekt.

Në fotot e mëposhtme do të shihni situata vërtetë të çuditshme.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here