Lirohet nga b urgu Endrit Dokle, anëtari i b andës së Durrësit.
Dosja.al ka mësuar se Dokles i janë falur 5 vite b urgim nga t ogat e z eza.

‘K apoja’ e b andës së Durrësit ka qënë i d ënuar me b urg përjetë dhe pas 20 vitesh b urg, gjyqtarja Enkelejda Hoxha ka vendosur që të tregohet ‘bujare’ me të duke pranuar kërkesën e avokatëve për sh uarjen e d ënimit të p ërjetshëm.

Fillimisht d ënimi i tij është konvertuar në 25 vite dhe më pas është liruar me kusht 5 vite para se t’i përfundonte d ënimi.

Ai ka drejtuar një prej f raksioneve të b andës dhe me Lulzim Berishën, njeriun që sipas Prokurorisë e krijoi atë, pati një a rmiqësi të hapur për vite me radhë, madje t entoi edhe e kzekutimin e tij.

Dokle ishte i vetmi nga anëtarët e b andës së Durrësit i d ënuar përjetësisht.

Loading...

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here