Ka pasur shumë postime me rroba banje nga vajza të famshme si Bella Hadid, Kylie Jenner, Halsey, Miley Cyrus dhe Madison Beer që prej fillimit të karantinës.

Por të gjitha ato kanë një markë të rroba banjave të përbashkët, dhe kjo është Bikinis Frankies.

Nuk jemi të sigurt që të gjitha femrat do të marrin guximin që t’i hyjnë aventurës së quajtur “underboob trend”, i cili në vend që të zbulojë dekoltenë, në të vërtetë zbulon gjoksin dhe pjesën e tyre të poshtme.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here