Arbitrja e njohur, Fernanda Colombo është e dashuruar dhe ajo nuk e fsheh këtë as në fushën e blertë.

Në një ndeshje miqësore, ajo dhe burri i saj, Sandro Ricci, i cili është gjithashtu arbitër, ishin mes gjyqtarëve të takimit.

Kështu pak para se të fishkëllehej për nisjen e lojës, të dy shkëmbyen një puthje pasionante duke marrë duartrokitjet e gjithë publikut, por edhe të futbollistëve.

“Dashuria është në lojë”, shkruan Fernanda në tekstin shoqërues të videos, që u bë virale në rrjet.

Loading...

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here