Ksenia Puntus, modelja e famshme ruse, që gjendet në kopertinat e revistës së famshme Vogue, pas rënies f atale nga kati i tretë i apartamentit të të dashurit në Moskë, po l ufton me jetën.
Ajo ra pothuajse l akuriq nga një dritare, ndërkohë që ende nuk dihen sh kaqet e këtij a ksidenti me p asoja të r ënda.

21-vjeçarja ishte në një banesë të katit të tretë që i përkiste të dashurit të saj Andrei Bakov, nipi i regjisorit të filmit Nikita Milhalkov.
Ajo u gjet në sh kurre nga një pastrues rruge pasi ishte sht rirë jashtë për disa orë në temperatura minus 5 gradë Celsius.

Modelja p ësoi l ëndime në k okë dhe gj oks, si dhe në l egen, duke thyer b rinjë dhe k ëmbë.
Për këtë n gjarje është hapur një hetim paraprak, mes pretendimeve për një f shehje të n gjarjes.

“Daily Mail” shkruan se ende nuk dihet nëse i dashuri i 21-vjeçares, Andrei Bakov ndodhej në banesë në momentin e n gjarjes.
Policia d yshon se pas n gjarjes f shihet diçka më shumë dhe modelja mund edhe të mos ketë r ënë vetë, apo edhe dikush tjetër mund ta ketë h edhur aty.

Loading...

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here