Modelja Amber Luke, mori një vëmendje të madhe mediatike disa kohë më parë, pasi ngjyrosi trupin e saj tërësish me tat.uazhe, duke marrë dhe epitetin “vajza dra.gua”.
Mirëpo, 24-vjeçarja australiane duket se nuk ka hequr dorë nga ndë.rhyr.jet në trup dhe e fundit ishte ajo në të pasmet e saj.

Amber ndau foto pas rezultatit, me mijëra ndjekësit e saj në rrjete sociale.
“Një super përvojë.

Ishte një ndë.rhyrje që dëshiroja ta bëja prej kohësh, por tani ja ku jemi, e gjitha u bë dhe ndihem mjaft e lumtur”, u shpreh Amber.
Sakaq Amber ka bërë për herë të parë tatuazh që në moshën 16-vjeçare dhe tashmë në të 24-at e saj numëron plot 130 të tilla.

Ndër më të rrez.ikshm.et është cilësuar tatuazhi që ka bërë në sy, për të cilën është shprehur se ka rre.zik.uar të ve.rbo.het.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here