Kri.tiku i njohur italian i artit u bë edhe më i famshëm për publikun shqiptar kur tha pak kohë më parë, se Bylis i përket kulturës dhe qytetërimit grek, madje ka qenë qytet helen.
Më pas ai u tërh.oq zvar.rë në parlamentin italian, sepse of.endoi disa kolegë të tij.

Vittorio Sgarbi ka treguar historinë e tij të rrallë në një intervistë të gjatë për “Corriere”, nga marr.ëdhënia me tre fëmijët, në atë me parneren, Sabrina College.
Me partneren e tij të fundit, Sabrina College zbulon se “midis nesh, se.ks.i për.fundoi në ’99, por ne kemi një marr.ëdhënie të jashtëzakonshme shpirt.ërore, pika më e lartë e dashurisë “.

Ai tha se ka tre fëmijë nga tre nëna të ndryshme, dy vajza dhe një djalë, por veçoi atë shqiptare.

“Kisha vetëm fër.kime me nënën e parë, – thotë Sgarbi – “Evelinën e kam pasur njohur nga një historian nga Torino.
Ndërsa nëna e Alba, një këngëtare shqiptare e operës, ishte e martuar dhe ekziston hipo.teza se burri i saj mund të ishte edhe babai.

Atëherë ajo ishte e ve dhe Alba mori mbiemrin tim.
Sidoqoftë, kurrë nuk kam bërë teste të AD.N-së, sepse fëmijët i njoh nga veshët e mi “, pranoi ai.
Tre fëmijë për të cilët ai kurrë nuk ishte i pranishëm kur lin.dën, tha se ishin diçka e dëshiruar prej tij.

Vittorio Sgarbi thotë se është shumë i kënaqur me vajzën e tij Alba: “Në veçanti, unë jam i kënaqur me vajzën shqiptare.
Unë e kam vlerësuar gjithmonë, për karakterin e saj, dro.jën, edukimin dhe aftësitë e saj, pasi ajo fitoi konkursin Bocconi, ku u diplomua ”.
E para, megjithatë, “Evelina, është shumë e zgjuar, shumë e zgjuar, por pak irri.tuese sepse ajo ka një temper.ament të ngjashëm me timen”.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here