Të zbuloni se partneri që keni zgjedhur të keni në krah po ju tradhton është një proces i dhimbshëm. Sidomos kur zbuloni se kjo ndodh për një kohë të gjatë.

Me katër dekada përvojë në FBI dhe tani drejtimin e zyrës së tij të hetimit në Kaliforni , Tom Martin konsiderohet si personi më i përshtatshëm për të nxjerrë në pah shenjat që duhet t’i bien këmbanave tuaja.

Duke folur për gazetën ” Independent “, ai bëri një listë me 19 shenja, duke theksuar se nëse dikush vëren 1-2 nga këto shenja, ai nuk duhet të shqetësohet aq shumë, por nëse ato rriten në 4 ose edhe më shumë , ai duhet të fillojë të bëjë pyetje.

Lista e hollësishme e 20 shenjave

1. Ndryshimi i zakoneve
2. Largohet herët dhe kthehet vonë
3 Udhëtim të shpeshta biznesi
4 Mungesat gjatë pushimeve ose ngjarjeve familjare
5 Punë shtesë e tepërt
6 Shpenzime të pashpjegueshme
7. Llogari sekrete në mediave sociale dhe postës
8. Llogaritë e kartave të kreditit të fshehura
9. Kujdes personal jo i zakonshëm
10. Parfum i panjohur
11. Blen dhurata që nuk i keni parë kurrë
12. Objektet të vendosura në vende të pashpjegueshme
13. Papritmas regjistrohet në palestër
14. Telefonatat e humbura nga një numër i panjohur
15. Mesazhe të koduara në telefonin celular
16. Reduktimi i marrëdhënieve sek.suale
17. Ndjeshmëria dhe qëndrimi mbrojtës për çështje të ndryshme
18. Gënjeshtra
19. Nervozizmi kur e  bëni vizita të papritura

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here