Një shofer ka pranuar se ia ka m arrë j etën një nxënëseje “të dashur dhe të adhuruar” duke e pë rpl asur me makinë.

Ola Onubogu, 53, u deklarua f ajt or pasi 11-vjeçarja Isabelle Boshell dha shpirt pasi u h odh tutje me Toyota Verso në Coventry vitin e kaluar.

Edhe pse u dërgua në s pital, e mitura dha shpirt pas 4 ditësh.

Burimi: The Sun/ Marrë nga Revista Ora

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here