17-vjeçarja bën deklaratën prekëse: Njerëzit më thonë se jam e shëndoshë, s’do gjesh burrë

0
8

17-vjeçarja Betty Kubrovy-Weiss ka përjetuar një situatë jo të mirë.

Në një intervistë me revistën Stella të Telegrafit, adoleshentja tha se ajo ishte mësuar me komente të p adës hir uesh me në lidhje me peshën e saj pasi mamaja e saj e vendosi atë që të n diqte një dietë kur ajo ishte vetëm shtatë vjeç.

10 vjet më parë, nëna e Betty Dara Lynn Weiss shkroi një histori për revistën Vogue në l idhje me përpjekjet e saj për ta bërë vajzën e saj të heqë kilogramë.

Ajo tha se vajza ishte shumë e shë nd oshë dhe ishte mjaft e m ërz itur nga situata që i ishte krijuar.

Burimi: The Sun/ Përktheu dhe Përshtati: Gazeta Korrekte

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here