20-vjeçarja martohet me 49-vjeçarin/ Bëhen edhe me një vajzë, por fëmijët nga martesa e parë e tij janë më të mëdhenj se ajo: Më thonë…

0
20

This post has already been read 17 times!

Një vajzë 20 vjeçare është martuar me një burrë 49 vjeç. Ata janë njohur në punë dhe që nga ai moment u dashuruan me njeri- tjetrin.

The couple met while working together

U njohën në vitin 2019 dhe tani kanë edhe një fëmijë bashkë. Pasi u njohën ata kuptuan se do të ishin më shumë se koleg pune, pasi kishin shumë pasione të përbashkëta.

Duke ndarë një pasione për fotografinë, udhëtimet, filmin dhe lojërat, zogjtë e dashurisë filluan zyrtarisht takimet në Ditën e Shën Valentinit këtë vit.

Pastaj në korrik të këtij viti, në kulmin e koron avi rusit, çifti la punën dhe u transferua në Teksas për të filluar një jetë të re.

Fëmijët nga martesa e parë e burrit janë më të mëdhenj se ajo por 20 vjeçarja thotë se nuk e ka aspak problem këtë gjë.

The couple made their romance official earlier this year

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here