Për shkak të pandemisë, partitë politike kanë sqaruar tashmë se nuk do të ketë tubime apo grumbullime masive siç janë normë në ditët intensive nga të gjitha palët në garë.

Por mbi të gjitha, një tregues super i sinqertë është numri i ndjekësve LIVE kur transmetohet një video, për shkak se ky tregues nuk mund të manipulohet, as ndikohet thelbësisht me anë të mekanizmavë të kooperimit masiv.

Sonte pra, ky tregues, në Facebook, midis Ramës në Open dhe Bashës në Opinion thotë se audienca ka anuar ndjeshëm nga Rama.

Duhet shtuar megjithatë, për hir të krahasimit të të vërtetave, se herën e shkuar, kur dy liderët ishin në media njëkohësisht, audienca anonte nga Basha.

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here