Greqia ka vendosur masa të reja në vend kundër koronavirusit.

Zëvendës Ministri i Mbrojtjes Civile dhe Menaxhimit të Krizave, Nikos Hardalias, se nga e mërkura në pikën e kalimit kufitar të Kakavijës nuk do të ketë kalime duke filluar nga ora 23 e mbrëmjens deri në orën 07:00 të mëngjesit.

Në këtë pikë do të vendosur edhe një grup mjekësh për të kryer kontrolle.

Gjithashtu, nga 16 gusht, udhëtarët nga Shqipëria që hyjnë nga Kakavijaa do të duhet të kalojnë 7 ditë në izolim. Z. Hardalias kujtoi që përdorimi i një maskë është i detyrueshëm.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here