Tre ditë pasi kreu vaksinën kundër koronavirusit, kryeministri Edi Rama tregon për eksperiencën.

I pyetur se si ndihet, Rama tha se nuk ka asnjë shqetësim apo shenjë, ndërsa u shpreh i habitur dhe e quajti “shenjë jo të mirë” faktin që kanë qenë të shumtë ata që e kanë pyetur për këtë.

“Nuk e prisja në fakt që do të ishit kaq shumë njerëz që do të pyesin. Kjo është shenjë e mirë. Por asnjë shqetësim, asnjë shenjë, fare asgjë.

Unë vazhdoj e mbaj maskën sapo dal nga shtëpia dhe kur kthehem në shtëpi. Vaksinimi është shumë i rëndësishëm se cilido që vaksinohet nuk është më hallkë e zinxhirit të infektimit”, tha Rama në emisionin “Open”.

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here