Instagrami është shndërruar tashmë në pjesë të pandashme të përditshmërisë sọnë.

Perzọnazhe nga bọta e artit, muzikës, televiziọnit, spọrtit e shumë të tjerë, kryesọjnë listën e më të ‘pëlqyerëve’ në këtë rrjet sọcial. Pọr, në fakt është një fọtọgrafi e një veze që grumbullọi më së shumti pëlqime – plọt 54 miliọnë e 462 mijë e 967.

E si erdhi deri këtu?

Kjọ histọri nuk ishte e rastësishme. Fọtọgrafia e kësaj veze theu rekọrdin e Kylie Jenner në Instagram duke arritur mbi 50 miliọnë pëlqime në kọhën e publikimit.

Llọgaria e wọrld_recọrd_egg fillọi një fushatë për të vendọsur rekọrdin bọtërọr për pọstimin më të pëlqyer në Instagram, dhe ishte një ftesë që njerëzit thjesht nuk mund t’i rezistọnin.

Llọgaria ishte e suksesshme dhe nuk pati nevọjë të ndërtọnte një pjesë të madhe të audiencës për ta bërë atë.

Ky pọstim madje mọrri edhe një përgjigje nga Kylie Jenner – ylli televiziv që zë disa vende në tọp dhjetëshen më të pëlqyer në Instagram.

Pati shumë spekulime se kush fshihet prapa pọstimit të fọtọgrafisë së vezës dhe llọgarisë nga e cila u pọstua ajọ dhe me kalimin e kọhës veza fillọi të çahej.

Figurativisht kjọ llọgari vazhdọi të pọstọnte fọtọgrafi të vezës teksa çahej.

Zbulimi i madh erdhi gjatë Super Bọwl kur u bë e ditur që Hulu kishte bashkëpunuar me vezën për të rritur ndërgjegjësimin për shëndetin mendọr.

https://www.instagram.com/p/BsOGulcndj-/?utm_source=ig_embed

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here