Ule pak volumin e muzikes, dy kinezet godasin me thike studentin Shqiptar ne Itali ne stacionin e autobusit

Një student shqiptar në Itali ka mbetur i pl agosur me th ikë nga persona ende të paidentifikuar. Ngjarja ka ndodhur në një stacion autobusi në komunën Campogalliano, më Modena, ndërsa shqiptari i pla gosur është rreth 19 vjeç, por identiteti i tij nuk bëhet i ditur, raportojnë mediat italiane.
Kon flikti nisi fillimisht brenda në autobus, ku shqiptari u ka kërkuar dy agre sorëve bashkë moshatarë të ulin volumin e muzikës që po dëgjonin.
Sapo autobusi arrin në stacionin e radhës shqiptari zbret bashkë me agr esorët të cilët e pl agosin me th ikë dhe ia mbathin.
Mësohet se i riu shqiptar studionte në Institutin “Vallauri di Carpi” dhe u dërgua në spital për ndihmë mjekësore. Një dëshmitare tha se agr esorët kishin tipare aziatike dhe dyshohet se janë kinezë.

Share:

Author: comrdanews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *