Vetevaret me litar biznesmeni Shqiptar ne Verona, ja per cfare aresye beri veprimin e rende

Një biznesmen shqiptar i cili jetonte në Verona, është ve tëvarur për shkak të vështirësive ekonomike. Viktima është Emanuel Zefi, 31 vjeçar, i cili kishte shkuar në Itali që kur ishte fëmijë.
Ai u gjet i paj etë në shtepine e tij, i vet ëvarur. Sipas hetuesve nuk ka asnjë dyshim, shqiptari i dha fund je tës për shkak të pamundësisë për të dalë nga një sërë vështirësish ekonomike që e shtynë atë drejt gjestit ek strem.
“Ai vendosi t’i japë fund jetës në shtepine ku kishte provuar të bënte realitet ëndrrën e tij më të madhe, atë të hapjes së një kompanie”, shkruajne mediat italiane.
Emanuel Zefi ishte pronar i shoqërisë “Service One”, e specializuar në organizim panairesh, kongresesh dhe eventesh.
Shqiptari ishte i martuar dhe me dy fëmijë të vegjël 4 e 7 vjeç. Të afërmit dhe miqtë e Emanuel kanë shprehur dhimbjen e tyre në mediat sociale: Ermal Zefi, vellai i tij ka njoftuar ngjarjen tr agjike ne nje postim prekes ne FB.

Share:

Author: comrdanews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *