“Ai më tërhoqi dhe më pë*dhunoi’. Abu zohet se*sualisht brenda në det 15-vjeçarja, zbardhet dëshmia tronditëse

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Bournemouth, Angli, ku një 15-vjeçare pretendon se është për dhunuar në det.

Në një deklaratë vik tima tha se ajo kishte vizituar plazhin me miqtë në atë që ishte dita më e nxehtë e vitit.

“Ne e kaluam ditën duke u qetësuar dhe duke bërë banjë dielli. Ishte rreth orës 4 pasdite kur hymë në ujë me miqtë e mi dhe nisëm të luanim me një top. Por papritur topi iku te një djalë dhe e pyeta “a mund të ma kthesh topin” dhe ai më tha jo. Unë iu afrova dhe e pyeta përsëri ai ma dha mua dhe unë ia hodha mikut tim.

Ai filloi të më fliste dhe të më prekte në krah në të njëjtën kohë një burrë tjetër po shqetësonte mikun tim dhe ai doli nga deti. Unë isha vetëm tani dhe ai filloi të më shtynte në ujë të thellë dhe unë nuk mund t’i ndjeja këmbët e mia në fund të detit. Atëherë ai filloi të më prekte. Askush nuk mund të shihte se çfarë po ndodhte dhe ai më përdh unoi”, tha ajo.

 

Share:

Author: comrdanews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *