E pazakontë/ Merr tharësen e gruas, vishet si polic dhe del në rrugë, ajo që bëjnë shoferët na befasoi, ja ç’ndodhi –


Një veprim aspak i zakontë ka ndodhur në Suedi. Një 74-vjeçar, Ulf Schëerin i lodhur nga shpejtësia e makinave që po merr shumë jetë njerëzish, veshi një jelek të verdhë, një kapelë dielli, mori tharësen e flokëve të gruas së tij dhe doli në rrugë.

Mediat tregojnë se ai u pozicionua në buzë të rrugës dhe filloi të shënjestronte çdo shofer që kalonte me tharëse flokësh.

Për rreth një orë e gjysmë ajo frikësoi çdo shofer, të cilët ngatërruan Ulfin me një polic trafiku. Sipas tij, shumë kanë filluar të ngadalësojnë apo edhe të frenojnë, në mënyrë që të mos marrin një gjobë.

Këtë veprim të gjithë e kanë duartrokitur.

 

Share:

Author: comrdanews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *