Humbi jeten brenda hotel Rogner, kush eshte 28 vjecari qe humbi jeten dje duke rene nga kati 5

Është mësuar identiteti i të riut që humbi tra gjikisht jetën ditën e djeshme në Tiranë, pasi ra nga kati i 5-të te Hotel “Rogner”. Bëhet me dije se vik tima është Ajdin Mustafi, 28-vjeç , i cili prej dy ditësh ishte regjistruar si kli ent në hotel dhe në mome ntin që ai ka qenë i mbështetur në heku rat e ballkonit, ato janë këputur.
Ai ka r ënë menjëherë poshtë dhe për pasojë ka marrë pla gë të rën da. Disa kalimtarë i kanë shkuar menjherë në ndi hmë dhee kanë transportuar në spi tal, por 28-vjeçari nuk ia ka dalë të mbijetojë. Lajmi për vdekjen tra gjike të tij ka prekur edhe miqtë dhë të njohurit e Mustafit.
“Ikja jote e hershme ësht e rënd për të gjith. Do të mbetesh përgjithmon ni shok i zemrës, ni koleg i dashur dhe ni punonjës shëmbullor. Zoti te mëshiroft Ajdin. Ngushllime familjes Mustafi”- thuhet në një postim të një prej miqtë të të ndjerit.

Share:

Author: comrdanews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *