“Ik mos e bëj më atë…”/ Vëllai i Sabrinës na përloti, tregon fije pë pe tra/gjedinë në shtëpi: Mami e kuptoi, ai e vr/au nga…


Një kr/im ma/kabër ishte ai i mbrëmjes së djeshme në Fier ku ish-burri vrau Sabrina Bengan në sy të prindëve në mes të bukës.

Armando Benga, vëllai i 23-vjeçares, ka deklaruar mes lotësh se e motra është qëlluar nga 31-vjeçari Elton Metaj teksa ishte duke ngrënë bukë, pasi nuk kishte shumë kohë që ishte kthyer nga puna.

“Ngjarja ndodhi tek pragu i derës. Motra sa kishte ardhur nga puna dhe kishte vajtur për të ngrënë bukë. Mamaja kishte dëgjuar derën, e kishte vënë re që nuk e kishte hapur dora ime, thjesht kishte ardhur aty. Kishte ardhur aty, ‘dil përjashta’.

Në 20 korrik kishte dalë nga bu.rgu. Nuk e di, fajin e kanë gjykatësit dhe prokurorët e korruptuar që nxjerrin të tillë njerëz kr.iminelë dhe që sot bëri hatanë e madhe.

Mua më tha nusja, ai më kishte kërkuar dhe mua për të më vr/arë. Ai ishte një frikacak që të vr/iste nga pas. Trimi të del përballë. Jam i tr/onditur.

Motra dhe mamaja ishin bashkë. Ai kishte thënë të dalë pak motra, ‘ik’ i kishte thënë ajo ‘mos e bëj më atë gjë se njëherë e bëre’ që ndodhi 10 muaj më parë që u arr/estua ai për këtë.

Motrën e vr/au kur po hante bukë, sa u kthye nga puna. Motra ndërroi jetë në vend, pl/umbi e kishte kapur në mushkëri, aq sa më thanë”, rrëfeu vëllai i vik/timës. /korrieri

Share:

Author: comrdanews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *