“Rri larg, se mua më kanë plasur”/ Shpërthen ‘bomba’ në Vlorë, sapo qytetari paralajmëroi Gazetarin, del VIDEO – Korrieri.net


Pas luftës së gjatë të qytetarëve vlonjavë me zjarret, një tjetër rrezik u është shtuar vlonjatëve.

Teksa gazetari i Top Channel ishte duke pyetur një banor të zonës për zjarret, ai e paralajmëron të rri larg pasi në ferra ka bomba, dhe pa e mbaruar ai fjalinë, dëgjohet të plasë një bombë.

“Mos rri afër se këto ferrat kanë bomba, nga ato të 1997, më kanë plasur mua (në sfond shihet të plasë një e tillë). Ja e dëgjove tani, shpërtheu”, tha ai.

https://youtu.be/5xhbxws-W-o

 

Share:

Author: comrdanews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *