Lajm i fundit, bie tërmet në Vlorë

Lëkundje tërmeti me magnitude 3.9 balle janë ndier mbrëmjen e sotme në vendin tonë me epiqendër 17 km larg Vlorës dhe 98 km larg Elbasanit. Vijon…

<img src=”https://i.imgur.com/ekX5F3k.jpg” />
<img src=”https://i.imgur.com/ekX5F3k.jpg” />
<img src=”https://i.imgur.com/ekX5F3k.jpg” />
<img src=”https://i.imgur.com/ekX5F3k.jpg” />
<img src=”https://i.imgur.com/ekX5F3k.jpg” />

Share:

Author: comrdanews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *