Sapo ndodhi/ Sk/andal në Vlorë, qytetarët ‘ngrihen në këmbë’, ja ç’po ndodh në mes të qytetit


Janë dëmtuar tubacionet e ujësjellësit në rrugën nacionale Vlorë-Orikum, pranë tunelit të “Ujit të Ftohtë”, duke bërë që uji të mbulojë rrugët.

Një defekt në sistemin e ujësjellësit ka bërë që ujë të dalë me presion në rrugë, duke lënë konsumatorët pa ujë në çezma.

Duke se amortizimi i rrjetit dhe mungesa e ndërhyrjes nga ujësjellësi ka çuar në këtë problematike në zonën turistike të Vlorës. /korrieri

Share:

Author: comrdanews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *