Alfred Cako: Hilary Clinton mund te kete rre mbyer femije ne Kosove, prokuroria te hetoje

Alfret Cako ka folur në emisionin “Kojshia Show” edhe për keqt rajtimet e fëmijëve që i bëjnë Illuminati, si dhe për tune let e fshehura të tyre ku i tortu rojnë fëmijët për t’i nxjerrë adrnochromin që ta përdorin për t’u dukur më të rinjë.

Cako tha qe nese Hilary Clinton ka ardhur ne kosove, ajo me siguri ka rre mbyer ndonej femije per ta tor turuar dhe per ti mare gja kun ndaj dhe prokuroria duhet te hetoje.

Jane shume artiste dhe te njohur ne gjithe boten qe e kane bere kete gje shprehet Cako.

Me poshte mund te ndiqni videon e plote:

Share:

Author: comrdanews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *