Çfarë po ndodh? Ambasadorja Yuri Kim sapo bëri lëvizjen e befasishme që ‘po trondit Politikanët’ –


Ambasadorja Yuri Kim ka bërë një lëvizje të befasishme pak më parë. Ambasadorja ka mbërritur në ambientet e Prokurorisë së Posaçme SPAK, por nuk dihet ende arsyeja.

Kujtojmë se pas Prokurorisë së Përgjithshme edhe SPAKut i është dorëzuar kërkesa nga Presidenti Meta, i cili përpara se të hedhë firmën për dekretim kërkon nga Prokuroria të dijë nëse për ndonjërin prej ministrave ka procese hetimore apo penale që janë nisur apo mund të jenë në fazë vlerësimi.

Sapo dokumetat të jenë gati prokuroria e përgjithshme do t’i përgjigjet kërkesës së Presidentit. Ndërkohë, drejtuesi i SPAK, Arben Kraja u shpreh më herët se e njëjta kërkesë i është përcjellë edhe SPAK dhe se kërkesa po shqyrtohet me përparësi.

Share:

Author: comrdanews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *