Ikbal dhe Zuhal gati planin për të shkatëruar Seherin, por Jaman… –

Ikbal dhe Zuhal bëjnë gati planin e tyre për të shkatëruar Seherin. Cili do të jetë hapi i rradhës i tyre?

Seher dhe Jaman ndërkohë bejnë provat e ditës së ceremonisë. Çfarë po kërkon Zuhal në dhomen e Seherit?

Me heret: Ndërkohë që Jaman mahnitet kur sheh Seherin me fustan nuserie, Selim shkatërrohet kur e sheh atë.

A do të bashkënunojë tashnë ky i fundit me Ikbalin për të shkatërruar marrëdhënien e tyre? Seher i rrëfen Jamanit se nuk ndihet mirë nga prania e Eles duke i dhene të nënkuptojë atij se është xheloze për të. Çfarë do të bëjë Jaman pas kësaj?

Share:

Author: comrdanews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *