Nje nder njerezit me te fuqishem ne bote, e njihni kush eshte kjo grua ?

Është viti 1989. Në në ntor rrë zohet Muri i Berlinit. Angela Merkel është tridhjetë e pesë vjeçe, ka doktoruar në shkencat e natyrës.

Ajo punon në Institutin Qendror të Kimisë Fizike, i cili i përket Ak ademisë së Shkencave të RDGJ. Shk encëtarja e re jeton në Berlin dhe sapo është div orcuar

Në krah të saj është partneri i ri, shkencëtari i kimisë kuantike Joachim Sauer, me të cilin ajo do të ma rtohet nëntë vjet më pas.

Share:

Author: comrdanews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *