“Mos se është shtatzënë”. Prindërit e Sabrinës zbulojnë detaje tr/onditëse nga vr/asja e vajzës: E mora me të mira, Elton aman i thash merr…


Mamaja e 23-vjeçares, Sabrina Bengaj ka dalë sot para mediave dhe ka rrëfyer detaje sho/kuese mbi vr/asjen e vajzës nga ish-bashkëshorti Elton Metaj.

“Dhe cdo natë kur ishte turn i dytë unë dilja sepse kisha frikë nga ai njeri i poshtër. Vajti ora 10:20, isha ulur te karrigia, nga frika që ka bërë te/rror në shtëpinë tonë, ishte hera e dytë që vinte në shtëpinë tonë me ka/llash, e prita vajzën, ishte me bukë në gojë, sa e pashë që do hapte derën e jashtme, se po prisja djalin, sa hapi derën thashë “mos ky do jetë Eltoni” me ka/llash. E mora me të mirë, para 10 muajsh ishe në bu/rg, i thashë merre ar/mën dhe kthehu, “ku është ajo më tha”, vajza më thotë ” ca është”, doli me pjatë në dorë. Nusja i tha “mos e go/dit atë se është shtazënë”, aty po dilte vajza tjetër dhe ia bëra me dorë largohu, ajo i tha “hajde se s’ke punë me ata po me mua’ dhe sa kthehu kurrizin e go/diti”, tha ajo. /korrieri

Share:

Author: comrdanews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *