Për çfarë do të bisedojë Ajdan me Eden? –

Për çfarë do të bisedojë Ajdan me Eden? Si do të reagojë Serkan kur ta shohë atë përsëri në shtëpinë e tij?

Pas kësaj të dy së bashku nisin të punojnë për një projekt të ri…

Me heret: Engin mëson në mënyrën më të shëmtuar që Përëll po festoon ditëlindjen. Pas kësaj djemtë ju bashkohen festës së vajzave.

A do të mundet Engin të fitojë faljen e Përëllit? Çfarë do të ndodhë mes Edes dhe Serkanit gjatë asaj festë?

Share:

Author: comrdanews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *