Thikë pas shpine, kjo betejë ka një qëllim… –

Lulzim Basha: Anëtarësisë së partisë do ti kërkoj vlerësimin e vendimit. Nuk është qëllimi të rikthej kryetarin Berisha.

Kjo betejë në radhë të parë ka një qëllim, që kurrë më një kryetar të mos i thotë anëtarësisë së saj se unë e mora këtë vendim duke shkeluar ccdo rregull dhe duke e quajtur vendimin e jetës time. Vendimi i jetës së tij duhet të ishte largimi i Edi Ramës dhe jo thika pas shpine ndaj Sali Berishës.

Jashtë statutit nuk është marrë një masë ndaj anëtarëve në periudhën që kam qenë unë.  Lulzim Basha nuk më tha kurrë që të përjashtohem nga grupi parlamentar. Tre ditë para më tha kemi problem me atë ligjin.

Vijon…

Share:

Author: comrdanews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *