Ultimatumi dhe shkresa blic e Ilir Metës, SPAK bën lëvizjen urgjente, brenda 7 ditëve do… –


Prokuroria e Përgjithshme ka nisur nga puna për verifikimin e ministrave pas shkresës së Presidentit Ilir Meta.

Prokuroria e Përgjithshme u ka nisur kërkesë për informacion të gjitha organeve të hetimit në vend, për të marrë informacion per secilin nga ministrat. Sapo të ketë gati dokumentet prokuroria e Përgjithshme do ti përgjigjet kerkesës së kreut të shtetit.

Drejtuesi i SPAK, Arben Kraja është shprehur se do ketë përparësi çështje, kjo për shkak edhe të afatit 7 ditor. Më tej ai shton se pas verifikimeve qe do të ndërmerren do japin informacion zyrtar aq sa edhe ligjie e parashikon. Të gjitha materialet po perpunohen, dhe pritet që brenda afatit presidentit ti kthehet edhe një përgjigje.

Share:

Author: comrdanews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *