Alarmi për bombë, paralajmëron policinë: E kam vendosur para… “Do aktivizohet në orën…”

Është ngritur alarm për bombë në Greqi në Shërbimin e Azilit në Katehaki. Bëhet me dije nga mediat Helene se një burrë i panjohur kontaktoi ” Ef.Syn ” sot në mëngjes, në orën 09.48, duke paralajmëruar se një bombë është vendosur në shërbimin e azilit në Katehaki e cila do të aktivizohet në orën 11.00. Në mesazhin e tij, burri i panjohur tha ndër të tjera:

“Kundër politikave të qeverisë për refugjatët dhe emigrantët. Kufijtë nuk janë të njohur për njerëzit.”

Departamenti i Deponimit të Municioneve Shpërthyese po nxiton për në vendngjarje.

Share:

Author: comrdanews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *