Burri mysliman dhe gruaja katolike, çifti shqiptar mes dy feve, flet për paragjykimet familjare (Video)

Janë në lidhje tash e 6 vjet. Si në histori të bukura dashurie, i njëjtë ishte edhe takimi i parë mes Robertina Mataj dhe Ardi Dina.

Ndonëse ajo jetonte në Zvicër, ata u njoftuan tek vendi ku punonte Ardi në Kosovë. Mirëpo, rrugëtimi për të krijuar këtë lidhje nuk ishte aspak i lehtë për ta. Kjo pasi Ardi është mysliman, ndërsa Robertina katolike.

Momenti më i vështirë për 26-vjeçaren ishte takimi i parë i babait të saj me Ardin. /huazuar nga t7

Share:

Author: comrdanews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *