Eda është shtatzënë? Ja çfarë do të ndodhë –

Eda dhe Serkan kujdesen për foshnjen e dy klienteve të tyre. Serkan ndërkohë rastësisht dëgjon një bisedë të Edes dhe dyshon që ajo është shtatzënë.

Por si qëndron e vërteta?

Me heret: Për çfarë do të bisedojë Ajdan me Eden? Si do të reagojë Serkan kur ta shohë atë përsëri në shtëpinë e tij?

Pas kësaj të dy së bashku nisin të punojnë për një projekt të ri…

Share:

Author: comrdanews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *