Është e pabesueshme… Rrinë bëjnë teori konspiracioni –

Kryeministri Rama në krah të kancelares gjermane, Angela Merkel nuk i ndali kritikat për Kosovën e cila ka refuzuar të bëhet pjesë e “Ballkanit të Hapur”.

Rama theksoi se Kosova duhet ta shfrytëzojë kutë mundësi dhe mos bëhet pjesë e konspiracioneve.

“Kancelarja gjermane i mëshon nevojës që 6 vendet e Rajonit të nënshkruajnë marrëveshjen për tregun e përbashkët mes dy vendeve. Kemi parë që disa vende bëhen shkak që këto negociata të ngecin, prandaj është krijuar “Ballkani i hapur” që mos varemi nga vetot apo nga teoritë konspirative të ndonjë shteti.

Procesi i Berlinit ka në thelb 4 liritë e bashkimit evropian, mallrat m, njerëzit shërbimet. Ne duhet të ecim më shpejt dhe duhet ta theksojm më shpejt. Është e pabesueshme që Kosova nuk e shfrytëzon këtë por rri dhe bën teori konspiracioni për Open bllakan , janë dy procese që do të vazhdojnë”, tha Rama.

Share:

Author: comrdanews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *