“Po e v/rava sepse ajo…”. Del para gjykatës Eltoni që vr/au ish-gruan me bukë në gojë, zbardhet dëshmia para gjyqtarëve: Ar/mën e bleva në…

Gjykata ka marrë vendimin për të lënë në bu/rg 31-vjeçarin Elton Metaj i cili pak ditë më parë qëlloi për vd/ekje me 7 pl/umba pas shpine ish-gruan e tij Sabrina Bengaj me të cilën kishte dhe një vajzë 3-vjeç.

Gjatë seancës ai është shfaqur në gjendje të rënduar psikologjike dhe ka pranuar që ka kryer kr/imin.

Metaj ak/uzohet për veprën pe/nale “vr/asje për shkak të marrëdhënieve familjare”.

Elton Meta: Vjehrri më kër/cënonte më thoshte se do të më vr/iste, ar/mën e bl/eva për vetëmbrojtje. Unë e doja Sabrinën, por isha në presion. /korrieri

Share:

Author: comrdanews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *