“Po e vr/ava sepse ajo…”/ Del para gjykatës Eltoni që i mori jetën ish-gruan me bukë në gojë, zbardhet dëshmia para gjyqtarëve

Gjykata ka marrë vendimin për të lënë në bu rg 31-vjeçarin Elton Metaj i cili pak ditë më parë që lloi për vd ekje me 7 pl umba pas shpine ish-gruan e tij Sabrina Bengaj me të cilën kishte dhe një vajzë 3-vjeç.

Gjatë seancës ai është shfaqur në gjendje të rënduar psikologjike dhe ka pranuar që ka kryer kr imin.

Metaj akuzohet për veprën penale “vr asje për shkak të marrëdhënieve familjare”.

Elton Meta: Vjehrri më kërc ënonte më thoshte se do të më vr iste, ar mën e bleva për vetëm brojtje. Unë e doja Sabrinën, por isha në pr esion. /korrieri

Share:

Author: comrdanews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *