Sapo ishte bërë nënë, vajza harron fëmijën në makinë dhe…

Të jesh nënë nuk është edhe aq e lehtë.

Përtej kënaqësisë që merr, përgjegjësitë janë një barrë shumë e madhe.

Lindja e një fëmije është një event që nuk harrohet dot. Por jo për të gjithë, me sa duket.

Me siguri jo për çiftin e ri gjerman nga Hamburgu që kishte thirrur një taksi për udhëtimin e parë të foshnjës nga materniteti. Kur mbërritën përballë shtëpisë së tyre, ata paguan taksistin dhe zbritën bashkë me djalin e madh 1 vjeçar, por për arsye që vështirë mund të kuptohen harruan në brendësi të porsalindurin.

Pak sekonda hutimi që u shndërruan në panik sapo prindërit kuptuan gabimin. Babai ndoqi me vrap taksinë por mjeti kishte ikur në drejtim të paditur.

Akoma më i jashtëzakonshëm fakti që foshnja e heshtur nuk u zbulua fillimisht nga shoferi, i cili madje parkoi makinën për të ngrënë drekë.

Vetëm në kthim, klienti i parë që po transportonte në aeroport i bëri një pyetje të thjeshtë: “Po ky bebi këtu?”

Taksisti njoftoi menjëherë policinë, dhe pas një kërkimi të shpejtë i sapolinduri iu kthye brenda ditës familjes së tij të hutuar.

Share:

Author: comrdanews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *