Gjendet të vr/arë katër persona në një fushë mistri, detajet e rënda

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur Wisconsin të SHBA-së, ku katër miq u gjetën të vd ekur në një fushë misri.

Sipas mediave të huaja, autoritetet në Dunn County, gjetën katër vik timat e vr ara nga një ar më zj arri.

“Është shumë e pazakontë për këtë zonë. Natyrisht që ne kemi pasur vr asje në vitet e fundit, por diçka e kësaj madhësie. Unë po punoj në vitin e 33-të të punës për Dunn County, dhe kjo është e para herë”, tha Sherifi i Qarkut Dunn, Kevin Bygd, në një konferencë shtypi.

Ata besohet se janë vr arë më pak se 24 orë para se të gjendeshin nga një fushë misri në mëngjes.

Thuhet se grupi kishte qenë së bashku në një bar në St. Paul të shtunën në mbrëmje, i vendosur rreth 65 milje larg nga vendi ku do të gjendeshin ditën tjetër. /korrieri

Share:

Author: comrdanews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *