Gjendet të vrarë katër persona në një fushë mistri, detajet e rënda –

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur Wisconsin të SHBAsë, ku  katër miq u gjetën të vdekur në një fushë misri.

Sipas mediave të huaja, autoritetet në Dunn County, gjetën katër viktimat e vrara nga një armë zjarri.

“Është shumë e pazakontë për këtë zonë. Natyrisht që ne kemi pasur vrasje në vitet e fundit, por diçka e kësaj madhësie. Unë po punoj në vitin e 33të të punës për Dunn County, dhe kjo është e para herë”, tha Sherifi i Qarkut Dunn, Kevin Bygd, në një konferencë shtypi.

Ata besohet se janë vrarë më pak se 24 orë para se të gjendeshin nga një fushë misri në mëngjes.

Thuhet se grupi kishte qenë së bashku në një bar në St. Paul të shtunën në mbrëmje, i vendosur rreth 65 milje larg nga vendi ku do të gjendeshin ditën tjetër.

Share:

Author: comrdanews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *