Lëkundje e fortë tërmeti në vendin tonë

Vijojnë lëkundjet e tërmetit në vendin tonë.

Një lëkundje me magnitudë 4.6 sapo është regjistruar në Shkodër me epiqendër në Bajzë.

Nuk dihet nëse ka dëme.

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al

.

Share:

Author: comrdanews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *