Trajleri merr para autobusin e pasagjerëve

LEZHE

Një autobus pasagjerësh është marrë para nga një trajler tek kryqëzimi i Shëngjinit në superstradën Lezhë-Milot.

Fatmirësisht, nuk persona që kanë humbur jetën, ka vetëm disa pasagjerë të lënduar nga dhe dëme materiale.

Policia ndodhet në vendngjarje.

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al

.

Share:

Author: comrdanews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *