Vajza e tyre u gjet e pajètë në tualet, prindërit e 22-vjeçares nga Berati padisin dhëndërin: Ai e përdorte për…

Kreshnik Cani është den oncuar në Po licinë e Beratit për shfr ytëzim pr ost itucioni. Den oncimi është bërë nga prindërit e Sonila Canit, vajzës 21-vjeçare që u gjet e v de kur në banesën e saj në Torino të Italisë.

Nëna e Sonilës, Sose Nazo, ka thënë në emisionin Uniko nga Spartak Koka në Klan Plus se d enoncimin e bënë ajo dhe bashkëshorti i saj.

Sose Nazo: I jemi drejtuar Pol icisë së Beratit, kemi bërë denon cimin e vr asjes së vajzës për Kreshnik Canin që ma ka sh fry tëzuar gocën. Dua një drejtësi dhe të dali e drejta e Sonilës.

Sose Nazo: Po. Është e vërtetë që e kanë detyruar se asnjë nënë nuk e bën që të dalë në rrugë dhe të bënte atë punë. Sidomos që ajo ishte familjare dhe më një djalë të vogël të mitur.

Kujtojmë se aktualisht Kreshnik Cani ndodhet në Shqipëri. Pas Italisë ai u largua drejt Islandës ku kërkoi azil, por autoritetet islandeze ia refuzuan dhe e dëb uan në Shqipëri. /korrieri

 

Share:

Author: comrdanews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *